Vanuit aandacht en betrokkenheid, hoogwaardig notarieel advies voor de zakelijke markt.

Wij willen cliënten, het recht en de samenleving verder brengen.

Onze notarissen en adviseurs bieden hoogwaardig advies op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoed en familievermogens. Met onze expertise en ervaring willen we onze cliënten, het recht en de maatschappij vérder brengen, in nauwe samenwerking met andere adviseurs.

Onze aanpak.

Wij bieden hoogwaardig notarieel advies voor de zakelijke markt. Juridische kwaliteit en een hoog niveau van dienstverlening staan voor ons centraal. Onze inzet is het aangaan van langetermijnrelaties gebaseerd op vertrouwen. Met onze cliënten en onze zakelijke partners. De ervaren adviseurs in ons team zijn hands-on betrokken op projecten. Wij leveren aandacht, creativiteit, doelgericht advies en pragmatische implementatie. Met oog voor de laatste juridische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Onze waarden.

  / Trust

  We zijn betrouwbaar en verantwoordelijk. We investeren in betekenisvolle relaties.

  / Realize potential

  We streven voortdurend naar ontwikkeling, verbetering, vooruitgang. We helpen elkaar daarbij.

  / Aim high

  We houden van ons vak. We leveren hands-on excellence. Bij complexe en high-profile projecten komt onze creativiteit tot z’n recht.

  / Care

  We voelen betrokkenheid bij onze cliënten, onze collega’s en de samenleving.

  / Knowledge

  We zijn een kenniskantoor. We weten kennis, kunde en ervaring te vertalen in doelgericht advies.

Wij stáán voor onze functie in de rechtsstaat en de samenleving.

Bijdragen aan duurzame vooruitgang.

Als kantoor willen we bijdragen aan duurzame vooruitgang. We staan met beide benen in de wereld om ons heen. Als partners van onze cliënten, met een bijzondere functie in de rechtsstaat en de maatschappij. We voelen ons betrokken bij de uitdagingen van vandaag en morgen. 

Goed doen geeft ons energie. Dit zie je onder meer terug in onze focus op sectoren met grote maatschappelijke relevantie (zoals energie en zorg), onze wetenschappelijke bijdragen, onze inzet voor onderwijs, ons werk voor missiegedreven ondernemingen en onze steun aan enkele goede doelen. We toetsen de koers van ons kantoor aan onze missie en waarden.

Onze mensen.

We houden van ons vak. We leveren hands-on excellence. Bij complexe en high-profile projecten komt onze creativiteit tot z’n recht.

Werken bij n/p.

Wil jij werken op hoog niveau, jezelf ontwikkelen en deel uitmaken van een dynamisch team? Zet samen met ons jouw volgende stap.