n/p staat Sunvest bij in de ontwikkeling van Zonnepark Overbetuwe

Geplaatst op

Door: Jeroen Veenhof en Erwin van Elst

Zonnepark Overbetuwe wordt gerealiseerd op een traject van 8 kilometer tussen de Betuwelijn en de A15, ter hoogte van de knooppunten Valburg en Ressen

Case

Het projectgebied ligt ingeklemd tussen infrastructuur en er zijn geen woningen in het plangebied. Vanuit landschappelijk oogpunt een uitstekende locatie voor de ontwikkeling van een zonnepark, waarbij de ruimtelijke kwaliteit van de omgeving niet wordt aangetast terwijl wordt voorzien in de duurzame stroomvoorziening van ongeveer 30.000 huishoudens.

De specialisten van het Real Estate Energy team hebben Sunvest bijgestaan bij het vastleggen van de zakelijkrechtelijke verhoudingen ten aanzien van het te ontwikkelen zonnepark en de financiering van het project.

Onze bredere blik op de maatschappij en het recht volgt uit onze missie: “To advance clients, law and society, by fostering the unique virtues of our people”. Als n/p zijn wij trots om bij te kunnen dragen aan de energietransitie en op een duurzame manier te werken aan oplossingen voor diverse problemen in onze samenleving.

Benieuwd naar wat de energiespecialisten van n/p kunnen bijdragen aan uw duurzame project? Neem contact op met één van onze specialisten.